(VIDEO) Kaos rodne ideologije: Transvestit u knjižnici malu djecu učio seksualno sugestivnim pokretima

Foto: Snimka zaslona

Uvjetovanje djece kako bi vjerovala da je život kemijskog i kirurškog oponašanja suprotnog spola normalan i zdrav jest zlostavljanje djece, upozoravaju pedijatri, no zahvaljujući rodnoj ideologiji ima sve više roditelja koji “podržavaju” svoju malenu djecu u oponašanju suprotnog spola.

Transvestit u Ujedinjenom Kraljevstvu snimljen je kako malu djecu u knjižnici ući seksualno sugestivnim pokretima stražnjicom poznatim pod imenom ‘tverking’.

Transvestit je predstavljen kao ‘drag queen’ što označava „umjetničko odijevanje“ u odjeću suprotnog spola. „Drag queensice“ dio su LGBT aktivizma, neizostavni su dio LGBTQ povorki, a često nastupaju kao ‘pjevačice’, ‘plesačice’.

Riječ je uglavnom o homoseksualnim muškarcima koji šminkom, perikom, umetcima i izazovnom ženskom odjećom (pre)naglašavaju ženske atribute i seksualnost. Svojim nastupima promiču subverziju ‘spolno/rodnih uloga’.

> HDZ-ovo Ministarstvo kulture podržava čitanje LGBT slikovnica djeci u knjižnici grada Zagreba

> U Sisku predstavljanje LGBT slikovnice unatoč protivljenju roditelja!

>Rodna ideologija u Kaliforniji: Djevojčica iz škole došla u strahu da će se pretvoriti u dječaka

>Kaos rodne ideologije: 8-godišnjeg dječaka majka potiče ‘pretvarati se u ženu’

> Čime se bavi Francusko veleposlanstvo u Zagrebu: LGBT slikovnica financirana njihovim sredstvima, sudjeluju i u predstavljanju

> Prof. dr. sc. Marušić o slikovnici ‘duginih obitelji’: Rodna teorija ne može biti predmet školskoga gradiva

“Mama G je je muškarac, drag umjetnik koji je nastupao ” u knjižnicama, kazalištima, knjižarama i kafićima diljem Velike Britanije”, tvrdi kazališna tvrtka Petite Pantos. A knjižnica u gradu Devonu promovirala je njegov dolazak, kao osobu koja će “dijeliti priče koje slave ono što jesmo”.

Nedavno je objavljen video s jednog od tih događaja, na kojem se prikazuje kako drag objašnjava i demonstrira pred dječjom publikom kako ‘tverkati’.

Ugrađeni videozapis

Brojni roditelji i drugi zabrinuti građani izjasnili su se protiv ovog performansa, prenosi Devon Live.

“Ovo je potpuno neprikladno za djecu”, ističe se među komentarima, U kojem svemiru mislite da je taj seksualizirani performans prikladan za malu djecu?”, dodaje se.

I u Hrvatskoj HDZ-ova vlast, nakon nametnute Istanbulske konvencije, uvodi rodnu ideologiju u dječje knjižnice

Podsjetimo, uz podršku Ministarstva kulture RH u Knjižnici Silvija Strahimira Kranjčevića u Zagrebu se od 2. do 13. travnja održao program pod nazivom: “Priprema, pozor… kazalište! Cirkus! Cirkus!”. U sklopu programa održalo se čitanje slikovnica o “duginim obiteljima” “Rano ujutro” i “Nije vrijeme za igru” u organizaciji Udruge Domino, poznatoj po vulgarnim aktivističkim performansima.

Tako se među djecom u jednoj od knjižnica Grada Zagreba uz potporu Ministarstva kulture promovirao homoseksualan način života i ideologija po kojoj je prihvatljivo da LGBT parovi posvajaju djecu.

Također i u Sisku je predstavljena LGBT slikovnica unatoč protivljenju roditelja.

Izvor: narod.hr/Devon Live