Zastrašujuće slutnje se obistinile: BEČ JE PAO!

Autor: Z. K./dnevno.hr
Ono na što su mnogi upozoravali, sad se obistinjuje

Govorili su vam kako nije u pitanju islamizacija Europe, već pomoć migrantima koji će se intrigrirati u kršćanski duh. Naravno, to je daleko od istine!

Pri upisima u obveznu osnovnu i devetogodišnju školu u Beču po prvi put u povijesti  prijavljeno više muslimanske djece nego katoličke, u brojkama 32.984 djece muslimanske vjeroipovijesti, 29.894 katoličke, zatim 15.531 neopredjeljenih i 9.985 srpsko – pravoslavnih, izvjestio kurier.at prema podacima Školskog odbora grada Beča.

Promptno nakon objave podataka javila se među političarima i akademicima u Beču inicijativa o uklanjanju vjeronauka iz tih škola, naime, da se on zamjeni kroz predmet etika i religije. “Zajednički predmet filozofije i religije u bitnom bi pridonio boljoj integraciji djece tim više što se u kršćanskom vjeronauku već prije učilo i o drugim religijama, a što se pokazalo vrlo pozitivnim” – rekao je predstavnik Zelenih u Gradskom vijeću a podupro ga je i tamošnji teolog, predstavnik svoje struke. I eto, Beč je pao a nekoć kršćansko društvo pretvorilo se preko noći u muslimansko društvo, i to nikome nije čudno? Naime, Beč nije sam. I Francuska je pala, i Engleska je pala, a Njemačka će pasti ako već nije. Stanovništvo kršćanske Europe je jednostavno zamijenjeno i to nije slučajno.

Naime, Ujedinjeni narodi su objavili plan depopulacije na svojoj vlastitoj web stranici koja detaljno opisuje kako zapadne vlade moraju zamijeniti svoju autohtonu populaciju sa imigrantima i to godinu dana prije ‘izbjegličkog vala’ . Odnosno, Ujedinjeni narodi su prorokovali ovu muslimanizaciju Europe a očito je i isproducirilai. Prema UN-u, pad nataliteta i starenja stanovništva se može popraviti samo poplavom muslimanskih izbjeglica koje Zapadne vlade moraju pustiti u svoje zemlje.

Naime, plan premiještaja naroda s jedne strane planete na drugu objavljen je JAVNO na stranicama UN-a

“Projekcije Ujedinjenih naroda, naime pokazuju da će se u idućih 50 godina, populacija gotovo svim zemljama Europe, kao i u Japanu suočiti sa padom broja stanovnika i starenjem stanovništva. (Naime isti ti promoviraju pobaćaj kao kontrracepciju i ostale kontracepcijske metode poput cjepiva op. a) Novi izazovi pada i starenja stanovništva će zahtijevati sveobuhvatno revidiranje mnogih utvrđenih politika i programa, uključujući i one koje se odnose na međunarodne migracije. Fokusirajući se na ova dvija udarna i kritična kretanja stanovništva, u izvješću se razmatra zamjena stanovništva migracijama u osam zemalja sa niskom plodnošću (Francuska, Njemačka, Italija, Japan, Republika Koreja, Rusija, Velika Britanija i Sjedinjene Američke Države) i dvije regije (Europa i Europska unija). Zamjena migracijom se odnosi na međunarodne migracije kako bi zemlje kojima je potrebno, nadoknadile pad broja stanovnika i starenje stanovništva uslijed niske stope fertiliteta i mortaliteta” piše u dokumentu UN-a javno objavljenom na njihovim stranicama.