NAJVIŠE BOLI ISTINA: Dačić napao hrvatsku predsjednicu!

Čudno, za njih iznošenje povijesnih istina predstavlja iskazivanje mržnje. Jedini lijek je da u Srbiji prihvate činjenicu da je pokretač zla na prostoru bivše Jugoslavije bila velikosrpska ideologija Slobodana Miloševića i odreknu se toga za bolju budućnost svih na ovim prostorima. No …

DAČIĆ BRUTALNO NAPAO PREDSJEDNICU: ‘Sramota je da HRVATI toliko MRZE Srbiju!’

”Čestitam svima 20. godišnjicu vojno-policijske operacije “Maestral” i oslobađanje hrvatskog kraljevskog grada Jajca”, poručila je Kolinda Grabar Kitarović.

Prošlog tjedna je predsjednica RH Kolinda Grabar Kitarović posjetila Bosnu i Hercegovinu. U Banjoj Luci se susrela s predsjednikom Republike Srpske Miloradom Dodikom. Predsjednica je ujedno posjetila Vitez te Hrvatsku bolnicu “dr. Fra Mato Nikolić” u Novoj Biloj. U Banjoj Luci se susrela s banjalučkim biskupom mons. Franjom Komaricom te je obišla Katolički školski centar “Bl. Ivan Merz”. No, njezin susret jednostavno nije svima ‘legao’.

Srpski mediji navode kako je Kolinda u Jajcu kazala da se u Hrvatskoj i BiH vodio ”krvavi rat” koji je “prouzročila veliko srpska politika” bivšeg predsjednika SRJ Slobodana Miloševića!

Predsjednica Hrvatske je izrazila žaljenje za svakom nevinom žrtvom bez obzira na nacionalnost.

”Čestitam svima 20. godišnjicu vojno-policijske operacije “Maestral” i oslobađanje hrvatskog kraljevskog grada Jajca”, poručila je Kolinda Grabar Kitarović.

Srpski ministar vanjskih poslova Ivica Dačić rekao je kako hrvatski državnici koriste svaku priliku da napadnu Srbiju.

”U tijeku je natjecanje tko će to brutalnije napraviti uoči izbora, jer to tumače kao predizborni plus. Njihova je teorija da je dobar Hrvat samo onaj koji mrzi Srbiju. To je sramotno i žalosno u isto vrijeme, i to u državi koja je članica EU”, rekao je Dačić za Kurir!

Autor: A. Pranjić/dnevno.hr