‘Isuse, hvala ti što si me poklonio mojoj mami!’ – dječje molitve Isusu za mamu

Prekrasne dječje molitve napisane srcem.

Foto: Shutterstock.com

Isuse, hvala ti za moju mamu! Ja te volim od srca i puno ti hvala za moju mamu koju ja volim! I ona mi je najbolja mama na svijetu! Isuse, moj tata mi je jako dobar i jako sam ti za to zahvalan. Ja svoga tatu jako volim i on mi je super tata i volim ga! Jako sam ti isto tako zahvalan za brata kojeg isto tako volim i sve! Isuse, hvala ti za moju cijelu obitelj! (Andrej, 2. razred)

Dragi Isuse, hvala ti što si mi dao najbolju Mamu. Draga Mama, hvala ti što si mi dala svu ljubav svijeta i najbolje djetinjstvo na svijetu. Ti imaš najljepše oči, kosu i glavu. (Antonela, 2. razred)

Isuse, ja te molim da mojoj mami pomogneš i da bude živa i zdrava moja mama ima puno snage za život. Ja jako volim svoju mamu i tebe dragi Isuse jako, jako volim. (Elizabeta, 2. razred)

Isuse, hvala ti što si mi dao ovakvu dobru majku. Isuse, hvala što si mi pomogao kada sam plakao. Isuse, hvala ti što si mene poklonio mojoj majci. Isuse hvala ti što moja majka i otac imaju posao i što sretno žive. Isuse, hvala i što mi ide dobro u školi. Isuse, hvala ti što imam dobre prijatelje i prijateljice. Isuse, hvala ti što sretno živim. Isuse, hvala što imam seku. (Runo, 2. razred)

Isuse, hvala ti za mamu i obitelj. Mama, ja tebe volim kao sve ostale članove obitelji. Hvala ti što si me rodila, što me hraniš i što si me odgojila. Hvala ti za sve u mom životu i hvala ti što si mi rodila moju braću. Ti si meni najdraža i najljepša mama. Tata, ja tebe volim. Tata, hvala ti što si s mamom osnovao obitelj i najviše vas volim na cijelom svijetu. (David, 2. razred)

Isuse, hvala ti što moja mama postoji, hvala ti što moja mama vidi i čuje. Hvala ti što voliš mene i moju mamu. Mama, ti si mi najljepša i najbolja mama na svijetu. Tebi je najljepši dar kada ti ja nešto poklonim ili kad ti nešto lijepo kažem. (Ena, 2. razred)

Isuse, ja te puno molim da čuvaš moju mamu. Isuse, moja mama ima lijepu smeđu kosu i srce veliko, srce ko sunce i dušu veliku ko nebo. (Ana, 2. razred)

Isuse, čuvaj mi mamu, ja ju volim najviše na svijetu. Ne znam što bi kad bi joj se nešto dogodilo. Na svijetu ima puno žena, al mama je samo jedna, zato Isuse ja te jako volim jer mi čuvaš mamu. (Monika, 2. razred)

Moja majka je srce u duši. Ona je bijeli snijeg i lijepa kao čarobni anđeo. Ona je za mene čarobna vila i ljubav cijela, da bar ostane zauvijek sa mnom. Ja bih s njom otišao u nebo i da ju nikad ne izgubim, da ostane zauvijek sa mnom. (Matej, 2. razred)

Draga mama, jako te puno volim i ti si mi sve što mi treba. Tvoj zagrljaj je topao, tvoje oči su vedre poput neba, tvoja duša je topla, a obrazi rumeni poput ruže. Volim kada mi kažeš volim te.

Isuse, hvala ti za moju mamu.

Isuse, hvala ti što je zdrava.

Isuse, hvala ti što je lijepa.

Isuse, hvala ti što me moja mama voli.

Isuse, znam da nas ti voliš.

(Mia, 2. razred)

Izvor: jutarnjazvona.wordpress.com | Bitno.net