Paris: Feministice napale prosvjednice zbog isticanja studije koja pokazuje da su većina silovatelja migranti

Paris: Feministice napale prosvjednice zbog isticanja studije koja pokazuje da su većina silovatelja migranti

Summit News

autor: Paul Joseph Watson

Tijekom prosvjeda u Parizu, feministice su napale skupinu mladih žena zbog isticanja vladinog istraživanja koje je pokazalo da su 52 posto osumnjičenih pariških silovatelja bili strani državljani te ih nazvale “fašistima”.

Dvije mlade žene držale su natpise na kojima je pisalo: “52% silovatelja su stranci” i “Köln, Rotherham uskoro Panam (francuski sleng za Pariz).”

Feministice su napale žene, ukrale njihove natpise, potrgale ih i potom skandirale: “Feministice, a ne fašisti” i “fašisti van”, dok su mlade žene fizički zastrašivane i prisiljene na odlazak.

52% des violeurs sont étrangers (Le Parisien) mais si tu l’écris sur une pancarte dans une manif féministe voici le résultat :

Embedded video

“Podsjetnik: došli smo na ove prosvjede kako bismo osudili nasilje nad ženama i glasno rekli ono što svi misle o profilu uobičajenih napadača … ali #NousToutes ne prihvaćaju sve žene”, objavila je Nemesis Nemesis, skupina iza prosvjeda.

Natpisi su se referirali na studiju iz 2016. godine koju je proveo francuski Nacionalni opservatorij za kriminal i odgovore kaznenog pravosuđa (ONDRP) koja je pronašla da su 52 posto osumnjičenih za silovanje u Parizu bili “strani državljani”, činjenica koju je priznao ljevičarski VICE.

Incident je poslužio kao podsjetnik na ono što se dogodilo u Kölnu nakon masovnog zlostavljanja i silovanja oko 1.200 žena na Silvestrovo 2015. godine, pretežno od strane muškaraca “arapskog ili sjevernoafričkog izgleda”, na što su feministice odgovorile naknadnom posjetom lokalnom migrantskom centru i podijelile cvijeće migrantima ispričavajući se zbog “ksenofobije”.

“Iako feminističke sudionice prosvjeda nisu bile zainteresirane čuti tko ‘radi silovanja’ — kao što bi naš predsjednik rekao — one su bile prilično zainteresirane za javno pokazivanje svojih grudi slučajnim promatračima kako bi navodno ‘prosvjedovale’ protiv ‘patrijarhata’”, napomenuo je Chris Menahan.

From the March in Paris. Powerful moment.

View image on TwitterView image on TwitterView image on TwitterView image on Twitter