KAKO JE “UGLEDNI” OSCE PRODAO OBRAZ: Za ljubav Komšiću, korupciji i falsifikatima sada brutalno gaze po BH studentima širom zemlje

KAKO JE “UGLEDNI” OSCE PRODAO OBRAZ: Za ljubav Komšiću, korupciji i falsifikatima sada brutalno gaze po BH studentima širom zemlje

Između ostalih misija koje navodno OSCE čini u BIH jeste i provjera identiteta i identifikacija falsificiranih dokumenata u raznim fokusicma. Recimo u fokusu kod zapošljavanja u određene državne službe.

OSCE se tako javno predstavlja kao organizacija kojoj moramo vjerovati jer su oni tu s plemenitom misijom oplemenjivanja i prosvjećivanja nas maloumnika. U našu zemlju ušli su s našim odobrenjem. Doduše uz određena MMF uvjetovanja. Ono kamatarski.

Ovih dana čitamo kako OSCE pije krv studentima širom BIH. Srbima, Hrvatima, Bošnjacima. Svima koji uče i u znoju lica svojega pokušavaju doći do neke razine znanja.

OSCE navodno jako cijeni znanje.

Jer OSCE je super.

OSCE osim toga ulaže znatna sredstavs u očuvanje kulturnog naslijeđa i raznolikosti BH društva. Osim možda u karnevale. Jer taj jedinstveni, etnološki obrazac koji je preživio sve režime u ovoj zemlji usudio se otvoriti jedno pitanje.

Pitanje falsificiranosti OSCE miljenice.

Tako OSCE koji je tu da financira kulturnu raznolikost, čuva naše identitarne raznolikosti, jača kvalitetu obrazovanja u BIH i bori se protiv korupcije i falsifikata, i sam  nakon UK ambasade ustaje u obranu korupcije, falsifikata, i ukratko rečeno rječnikom BH ambasadorice u Češkoj “jebe majku BH studentima, uzduž i poprijeko”.

Završit ćemo ovaj tekst sljedećom porukom OSCEU:

‘Pratila vas suza svakog onog roditelja što je od svoje mizerne plaće godinama odvajao za fakultet svog djeteta’

izvor: Poskok.info