Soroševi mediji za vrijeme “koronavirusa” napadaju tradicionalnu obitelj

Brojni medjiji koje je u Velikoj Britaniji podržao milijarder George Soros koriste vrijeme pandemije “koronavirusa” kako bi ocrnili i pozvali na ukidanje obitelji.

family

Foto: pixabay.com, Ilustracija obitelji

Stranica OpenDemocracy objavila je članak pod naslovom Koronavirusna kriza pokazuje da je vrijeme za ukidanje obitelji na svojoj web stranici u kojem autorica, izvjesna Sophie Lewis, ističe navodne nedostatke obitelji.

Ona  tvrdi kako su obiteljski domovi “nesigurni” i da će koronavirus dovesti do porasta zloupotrebe, iznoseći tvrdnje da se u patrijahalnim domaćinstvima “siluju djeca”, javlja rmx.news, a prenosi narod.hr.

U članku potom kritizira način života unutar obitelji koje su “prepune patrijarhalnog roditeljstva”, a navodi i kako obiteljsko okruženje nema benefita za odgoj djece. Tekst uglavnom poziva na brojne socijalističke prijedloge koji bi trebali imati prednost nad obitelji. Istodobno, autorica ne nudi stvarno rješenje za ono što bi zamijenilo osnovnu obiteljsku jedinicu, otac i mama plus djeca.

Nasuprot tvrdnjama kako će ukidanje nuklearne obitelji biti dobro za djecu, istraživanja pokazuju suprotno.

Anketa koju je proveo Gallup pokazuje da gotovo 9 od 10 djece (više od 89 posto) izjavljuje da osjeća “sreću” i “osnaživanje” u kući sa roditeljima tijekom krize prouzrokovane koronavirusom. Odgajana u kućanstvima s jednim roditeljem djeca imaju veću vjerojatnost da neće napredovati u školi i manje je vjerovatno završiti srednju školu, također pokazuju veću stopu depresije od djece s dva roditelja.

Tvrdnje autorice organizacije koju financira Soros kako tradicionalne obitelji imaju negativan utjecaj na djecu, nemaju znanstvenu potvrdu niti se temelje na stručno provedenim anketama. Međutim, takvi se mediji drže one stare provjerene činjenice da laž ponovljena 1 000 puta postaje istina.

 

Ž.I., KT