Sve otvoreniji napadi profesionalnih aktivista u Poljskoj- zapaljena još jedna crkva!

Već gotovo godinu dana profesionalni aktivisti u Poljskoj, koji zagovaraju pravo na pobačaj, opsjedaju katoličke crkve u demonskom bijesu. Palili su ih, prekidali mise i razbijali prozore.

Mnogi od tih aktivista dolaze iz susjedne Njemačke, mnoge skupine angažirali su i platili financijeri poput Georgea Sorosa, dok su drugi sada u mogućnosti primiti pomoć od Sjedinjenih Država, a od početka imaju podršku iz sjedište Europske Unije.

U crkvi sv. Križa u Lublinu danas je jedan od tih „aktivista” zapalio crkvu Svetog Križa. Učinili su to usred bijela dana, teško oštetivši ulaz crkve, a osoba koja se nalazila unutra, stradala je od trovanja dimom.

Vatrogasci su izvijestili da je uzrok ‘vjerojatno’ podmetanje požara.

Međunarodna zajednica u zadnje vrijeme pojačava retoriku koja je dovela do ovoga: američki predsjednik Joe Biden, predsjednica Europske komisije Ursula Von Der Leyen, a da i ne spominjemo Sorosa koji je uložio velika sredstva u poljske medije kako bi pojačao pozive na nasilje nad katolicima.

Ima i u crkvi onih koji se trebaju pogledati. Otac James Martin SJ na primjer nedavno se koristio velikom javnom platformom na društvenim mrežama ZA OBRANU nasilnika koji su se rugali Gospi i koji su bili dio bandi koje su napadale crkve.

Poljaci su suočeni sa svojom životnom borbom, baš kao što su se i prethodni naraštaji morali suočiti s komunizmom. Svi moramo stati uz njih i pomoći im u borbi protiv utjecaja iz Sjedinjenih Država, Europske unije pa čak i korporativnih sponzora ovakvog nasilja.

Izvor