REDOVITA IZBORNA SKUPŠTINA HKZ TROPLET

REDOVITA IZBORNA SKUPŠTINA HKZ TROPLET

Djela naša, molimo, Gospodine, milošću svojom preteci i pomoću svojom prati, da svaka naša molitva i rad s tobom uvijek započnu i započeto da se s tobom dovrši, po Kristu Gospodinu našem. Amen!

logo hkz troplet

Na temelju članka 26. Statuta HKZ Troplet, Upravni odbor saziva redovitu Izbornu skupštinu Hrvatske kulturne zajednice Troplet koja će se održati na Blagovijest, u četvrtak, 25. ožujka 2021.. godine u 19 sati, u župi sv. Tome na Bijelom Brijegu, Mostar.

Prije Skupštine ćemo na sv. Misi zahvaliti dragom Bogu što jesmo, na svim darovima i dobročinstvima kojima nas je pratio u proteklom razdoblju i zamoliti da pomaže i prati HKZ Troplet, sve članove i dobre ljude na stazama budućnosti. Nakon sv. Mise zahvalnice u 18 sati, slijedi priprema i održavanje Izborne skupštine.

Na skupštini će se podnijeti izvješće o radu Zajednice za protekle tri godine, donijeti plana rada za sljedeće mandatno razdoblje te izabrati novo rukovodstvo HKZ Troplet. U skladu sa Statutom HKZ Troplet potrebno je izabrati novog predsjednika Tropleta (tropletnik), tri dopredsjednika (pleternici) i još pet članova Upravnog odbora te tri člana Nadzornog odbora i tajnika.

Posvjedočimo naše zajedništvo i dokažimo da Ne ljubimo riječju i jezikom već djelom i istinom. Pozivamo sve članove, prijatelje i simpatizere HKZ Troplet da nam se pridruže!

Sve na dobrobit našeg naroda i na veću slavu Božju.

Dobrodošli!

Upravni odbor HKZ Troplet

moto