Nakon Duhačeka i Puhovski popljuvao Komšića: ‘On je klaun i ne kuži’

Bild.ba

Žarko Puhovski, hrvatski analitičar i politički komentator kazao je za Željka Komšića da je klaun. Usput je nahvalio Zorana Milanovića.

Puhovski je, u izjavi za sarajevski portal Avaz, kazao kako je Milanović po pitanju NATO-a odnio pobjedu.

Puhovski je kazao da je to pobjeda Milanovića u Hrvatskoj i BiH.

Iako nije uvažen zahtjev da se uvrsti formulacija “konstitutivni narodi”, Milanović je jučer izrazio zadovoljstvo svime, rekavši da je to za Hrvatsku bio “Bigfoot potez”.

Inače, s obzirom na to da je konstitutivnost krovno načelo u BiH na kojoj počiva sam Daytonski sporazum, dovoljno je da je u NATO dokumentu spomenut taj Mirovni sporazum jer je on svakako imanentan konstitutivnosti naroda u BiH.

– Međutim, on hoće igrati političku ulogu u Hrvatskoj i BiH, a ne u Briselu i, prema tome, to je njegov veliki uspjeh. O tome nema spora, pogotovo kad su ovakvi klauni kao Komšić tvrdili da on nema nikakvu šansu jer nemaju pojma o tomu kako NATO funkcionira – kazao je Puhovski za “Avaz”.

Dodaje da je Milanović u ovome pokazao svoju superiornost.

– Nažalost, iako ga je uglavnom izabrala ljevica, Milanović se sada profilira kao suverenist i nacionalist i u tom pogledu ima uspjeh – kaže Puhovski.

Inače, u Hrvatskoj se u zadnje vrijeme događa jedan zanimljiv trend.

Sve više javnih osoba koje javno pripadaju, uvjetno kazano, lijevom političkom spektru, biranim riječima govori o političkoj jazavštini koju provodi Željko Komšić.

Tako je i jučer u velikoj analizi portala Index.hr novinar tog portala Duhaček Komšića nazvao SDA-ovim agentom koji štuje Tita i neoustašu Blaža Kraljevića.https://www.bild.ba/nase-price/index-oderao-komsica-apologet-sda-politike-i-rusitelj-ideje-bih/embed/#?secret=sCjYFPBsnW

Ljevica u Zagrebu je, napokon, shvatila kakva je politička štetočina Željko Komšić.

Podsjetimo, predsjednik Republike Zoran Milanović u Briselu je iznjedrio veliku pobjedu koja je iznimno važna za bh. Hrvate i za strateške interese Republike Hrvatske s obzirom na to da, bez jakih bh. Hrvata, nema ni jake Hrvate.

Najjača vojna i jedna od najjačih vojno-političkih alijansi u povijesti čovječanstva – dakle, NATO savez, čiji je član i Hrvatska, jasno je kazala u svom dokumentu kako je opredijeljena za poštivanje Daytonskog sporazuma i reformu izbornog zakonodavstva u BiH koji će omogućiti svim konstitutivnim narodima da biraju svoje predstavnike.

Riječ je o jednoj od najvećih diplomatskih pobjeda Hrvatske u zadnje vrijeme čije će se posljedice tek osjetiti.

Redakcija portal Bild.ba