Nametanje djeci: U Disneyjevim Ratovima zvijezda glavnu ulogu ima ‘transrodni’ youtuber

Nametanje djeci: U Disneyjevim Ratovima zvijezda glavnu ulogu ima ‘transrodni’ youtuber

Objavio  amp / Narod.hr

glavnu ulogu
Foto: Snimka zaslona (Philosophy Tube)

Disneyjev “Star Wars” po prvi put dodijelio je glavnu ulogu ”transrodnom” glumcu, angažirajući poznatu britansku youtubericu Abigail Thorn za ulogu u Disney+ seriji The Acolyte.

>Ogromni gubici Disneya od 900 milijuna dolara: Je li to posljedica guranja woke i LGBT ideologije?

Glavna uloga u novoj Star Wars seriji ”Acolyte”

Abigail Thorn navodno bi trebala glumiti lik po imenu Ensign Eurus u seriji, a serija bi se trebala početi emitirati sljedeće godine. Acolyte se navodno odvija tijekom razdoblja Galaktičke Republike, a to je razdoblje prije događaja iz filmova Star Wars.

U seriji će glumiti i ”nebinarna” glumica Amanda Steinberg kojoj je također dodijeljena glavna uloga, prenosi Breitbart.

>Sin redatelja originalne Snjeguljice oštro kritizirao novi remake: Walt Disney i moj otac bi se okrenuli u grobu

Abigail Thorn nije glumac(ica) već YouTuber(ica)

Thorn se prvi put pojavio kao ”transrodna” osoba na You Tube videu iz 2021. nakon nekoliko godina vođenja kanala poznatog kao “Philosophy Tube”, na kojem je držao poduke i predavanja o filozofiji.

U videu, Thorn je zagovarao blokatore puberteta za maloljetnike. U videu se zalagao i za masovnu reorganizaciju društva kako bi se postigla “trans jednakost”.

Disney povećava broj ”trans” uloga ne mareći za filmski debakl

Disney povećava broj ”transrodnih” i ”rodno neusklađenih” glumaca koje ubacuje u svoje  sadržaje namijenjene djeci.

Prošle godine studio je dodijelio ”transrodnoj nebinarnoj” glumici Zoe Terakes sporednu ulogu u Marvelovoj seriji Ironheart samo nekoliko dana nakon što je u seriji također dodijeljena uloga transvestitu Shei Couleé, bivšem natjecatelju reality show-a RuPaulovu Drag Race. Disney je angažirao ”transrodnu” glumicu,Talisu Garciu da glumi ”ne-transrodnu” ulogu u seriji Willow, koja je nedavno otkazana nakon samo jedne sezone.

Nedavno je Disney debitirao sa svojim prvim “nebinarnim” likom u Pixarovom filmu; međutim, malo će pripadnika publike vidjeti ovaj film, budući da je Elemental spektakularno propao i u Sjedinjenim Državama i u inozemstvu. Producentica Kathleen Kennedy preuzela je Lucasfilm 2012. nakon što je kreator Ratova zvijezda George Lucas prodao tvrtku Disneyju za više od 4 milijarde dolara.

>Disneyev film Snjeguljica na udaru kritika: Šest velikih patuljaka i latinoamerikanka kojoj ne treba muškarac?!