NAROD.HR: Soros finacira potkopavanje Katoličke Crkve!

Foto: Fah
Među uznemirujućim WikiLeaksovim korespodencijama e-poruka nalazi se i dokaz namjere potkapanja Katoličke crkve. A milijarder George Soros financira veći dio tog plana.Sandy Newman, predsjednik liberalnih „Glasova za napredak“ (Voice for Progress), i John Podesta, predsjedatelj od Sorosa utemeljenog „Centra za američki napredak“ (Center for American Progress), govore o razvitku kontracepcije kao načina da se stvori “revolucija” i potkopa “srednjovjekovna diktatura” Katoličke crkve. E-poruke razmijenjene su 2012. “Mi smo stvorili katolike u ‘Savezu za opće dobro’ (Alliance for the Common Good) da se organiziraju za trenutak kao što je ovaj.”, otkriva Podesta izlažući anti-katoličke namjere te skupine.

Ova skupina, uz najmanje 16 drugih, primili su više od četiri i pol milijuna dolara od Georga Sorosa!

„Katolici za slobodan izbor“ (Catholics for a Free Choice) i „Quixote centar“ (Quixote Center) – također financirani od Sorosa – koriste katoličanstvo (kršćanstvo) za promoviranje liberalnih vrijednosti kao što su “istinski pristup” pobačaju, osuda kontracepcijske oporbe kao “katastrofalne” za žene i podržavanje “gay, lezbijske, biseksualne i transrodne” politike, koje su u suprotnosti s crkvenim učenjem. Između 2000. i 2014., Soros je dao 4,538.812 dolara tim katoličkim skupinama, od kojih mnoge afirmiraju pobačaj, redefiniciju braka, i druge liberalne ‘vrijednosti’.

Jedna od najvažnijih otvorenih anti-katoličkih vodećih skupina „Katolici za slobodan izbor“, krši crkvenu doktrinu zahtijevajući “siguran, pravni i istinski pristupačan” pobačaj. Oni također tvrde da “katolička hijerarhija zabrananjuje kontracepciju i pobačaj što ima katastrofalan učinak na živote žena.“

„Katolička Pravna imigracijska mreža“ (CLIN) obuhvaća “vrijednost evanđelja doborodšlice prema strancima” kao način promoviranja liberalne politike imigracije. Od svih katoličkih skupina koje je Soros financirao najviše je novca dao CLIN-u.

Soros je također dao nešto manje od 1,2 milijuna dolara za „Catholic Relief Services“ (CRS), koji tvrde da služe ljudima u inozemstvu i “promiču svetost ljudskog života.” Međutim, konzervativne pro-life internetske stranice s vijestima LifeSiteNews navode da CRS promovira kontracepciju u Vijetnamu 2008. U kolovozu 2016. LifeSiteNews ponovno otkriva da je 98 posto političkih donacija od osoblja CRS-a otišlo kandidatima koji zagovaraju pobačaj, a nekoliko je zaposlenika izrazilo potporu „Planned parenthoodu“.

soros_funding_catholics_2_1_
CRS-ov potpredsjednik Rick Estridge dao je ostavku 2015. nakon otkrića da je bio u “istospolnom braku” dvije godine.

Neke od Sorosevih prvih katoličkih donacija otišle su u Quixote Center, “organizaciju za socijalnu pravdu” koja podržava “ravnopravnost spolova, uključujući i ređenju žena; građanska prava homoseksualaca, lezbijki, biseksualnih i transrodnih osoba, “ukidanje” pravila celibata za katolički kler, kao i” laičko sudjelovanje u formiranju crkvenih učenja o seksualnosti i reprodukciji. ”

Quijote Centar jasno podupire pobačaj u različitim situacijama, uključujući i “ekonomskim teškoćama.”

Izvor: narod.hr/newsbusters.org