Mostar: Predstavljena knjiga fra Maria Knezovića

Večeras je u Hrvatskome domu Herceg Stjepan Kosača – Galerija Kraljice Katarine u Mostaru predstavljena knjiga Nisam šutio – otvoreno o crkvi, politici i društvenim događanjima autora fra Maria Knezovića.

Mostar: Predstavljana knjiga fra Maria Knezovića

O knjizi su govorili dr. sc. Božo Goluža i Zoran Krešić. Ulomke iz knjige kazivali su glumac Ivan Skoko i glumica Maja Lasić Knezović.

U glazbenome dijelu nastupio je Trio Frama iz Kočerina. Voditeljica programa bila je Sanja Pehar.

Predstavljanje knjige izazvalo je veliki interes u Mostaru, tao da je Galerija Kraljice Katarine večeras bila dobro popunjena.

Na kraju predstvljanja nazočnima se obratio i sam autor fra Mario koji je objasnio zašto nije i zašto neće šutiti, te se zahvalio predstavljačima, glumcima i glazbenicima koji su uveličali ovu prekrasnu večer. Fra Mario je posebno zahvalio Fra Iki Skoki uspoređujući ga sa fra Didakom Buntićem našeg vremena, te izrazio nadu da će bar malo pomoći izgradnju doma za siromašne studente s obzirom da sav prihod od knjige ide upravo u tu svrhu.

Predstavljanje je organizirala HKZ TROPLET.

Izvor: hercegovina.info/hkz troplet

Mostar: Predstavljana knjiga fra Maria Knezovića  Mostar: Predstavljana knjiga fra Maria Knezovića  Mostar: Predstavljana knjiga fra Maria Knezovića  Mostar: Predstavljana knjiga fra Maria Knezovića  Mostar: Predstavljana knjiga fra Maria Knezovića  Mostar: Predstavljana knjiga fra Maria Knezovića  Mostar: Predstavljana knjiga fra Maria Knezovića  Mostar: Predstavljana knjiga fra Maria Knezovića  Mostar: Predstavljana knjiga fra Maria Knezovića