DONALD TRUMP: George Soros je prijetnja za nacionalnu sigurnost!

Donald Trump namjerava proglasiti miljardera Georgea Soroša prijetnjom za nacionalnu sigurnost u SAD-u. Prema Kremlju, ministar vanjskih poslova Sergej Lavrov je zatražio sve datoteke vezane uz Soroša koje je predsjednik Obama potpisao u ožujku 2014. godine, a vezani su uz situaciju u Ukrajini – prenosi USA Politic Now

U popratnim diplomatskim dokumentima, postoje indicije da je Soroš uistinu doveo u pitanje procese i institucije u Ukrajini, te postao ‘de facto’ vladar ove nacije. Glavni plan federalizacije Ukrajine su u početku podržali Putin, Obama i Merkel, kako bi se dovelo do mirne tranzicije vlasti. No u dokumentima se navodi da je upravo Soroš bio osoba čija je ilegalna intervencija, koštala živote najmanje 9.500 ljudi.

Glavni razlog zašto već Obama nije Soroša proglasio prijetnjom za nacionalnu sigurnost, je nevjerojatan podatak da je upravo Soroš financirao Obaminu i Hillarynu kampanju sa nevjerojatnih 100 miljuna dollara donacija. Porazom njegove lutke Hillary njegova stranka sve više gubi moć. Smatra se da će sada Soroš preko svojih plaćenika u mainstream medijima nastojati rušiti Trumpa, naslovima ”demokracija je u krizi”, ”predsjednik diktator”, itd.

Soroš je također financirao i dosta republikanskih kandidata za predsjednika, videći u njima priliku za pogoršanje odnosa sa Rusijom. Dok se njegov svijet raspada, u Putinu Soroš vidi veliku prijetnju. Kao što je sa svojim kapitalom uspio uništiti Demokratsku stranu, nešto slično želi napraviti i republikancima. Jedina prepreka prema tome mu je novoizabrani predsjednik Sjedinjenih Američkih Država.

Izvor: LJ.R./croative.net